15 лютого 2024 р.

Міжнародний день дарування книг - 2024

День 14 лютого
об’єднав усіх учасників освітнього процесу Славутського ліцею, усіх, хто любить читати, усіх, хто закоханий у книги! На нашу думку, цей день можна офіційно назвати Днем закоханих у книжки! Недарма у своєму заклику до спільноти читачів Емма Перрі написала: «Коли ще ділитися своєю любов’ю до книг, як не в день, який є синонімом кохання».
Шкільна бібліотека щиро дякує здобувачам освіти 10-А класу, класному керівнику Жанні ЦАБЕЦІ, учителю Миколі ПЕРЕПЕЛИЦІ, заступнику директора з виховної роботи Ірині КОРОБЧУК за щирі, книжково-сердечні освідчення! Презентовані вами книги стануть гарним, корисним та таким необхідним поповненням фонду інформаційно-ресурсного центру.
Даруючи книги, ви, напевно, відчули себе добрими чарівниками, які окриляють і зцілюють серця та душі. Дякуємо, що разом із книгою ви подарували нам світло!
Шановні поціновувачі читання, даруйте книги з любов’ю, нехай 14 лютого, звичайний зимовий день, перетвориться для вас на добру традицію – дарувати книжки, бо книжки — то любов!
Читаймо УКРАЇНСЬКОЮ! Адже людина з гарною книгою в руках ніколи не може бути самотньою! І нехай прибуде з Вами надія та найкраща книга!



Немає коментарів :