18 травня 2023 р.

Обмінюємося досвідом

11 травня 2023 року відбувся черговий воркшоп з теми: "Створення інтерактивної презентації засобами редактора H5P", організований та проведений нашими колегами з Запоріжжя, а саме: Людмилою Крижко (методист ОНМЦ КЗ "ЗОІППО" ЗОР)  та Оленою Бєліковою (завідувач бібліотеки Запорізької гімназії №32 )  
45 бібліотечних працівників закладів освіти Запорізької області та інших регіонів України, у тому числі Хмельниччини, оволодівали навичками створення інтерактивних презентацій і різного типу вікторин у редакторі Н5Р.
З матеріалами воркшопу можна ознайомитись на сторінці сайту "IT-школа" за посиланням:



20 квітня 2023 року Професійна спільнота шкільних бібліотекарів м. Славути охоче долучилася до цікавого та начасного Воркшопу, який проводили наші колеги із Запоріжжя: "Інформаційне наповнення інтерактивної презентації у редакторі H5P". 
У воркшопі брали участь бібліотекарі освітніх закладів м. Києва, Запорізької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської Харківської, Одеської, Хмельницької та інших областей України.
Учасники заходу розглянули особливості редактору H5P, його можливості щодо використання в професійній діяльності педагогічних і бібліотечних працівників, вчились створювати вікторини різного контенту.
З матеріалами воркшопу можна ознайомитись на сторінках сайту «IT-школа для бібліотекарів» за посиланням: 
Вельми вдячні за можливість почерпнути знання, обмінятися досвідом та наповнитися позитивом!



Немає коментарів :