18 травня 2023 р.

Семінар

16 травня 2023 року Хмельницьким ОІППО спільно з партнерами: Хмельницькою обласною бібліотекою для дітей імені Т. Г. Шевченка, Хмельницькою обласною бібліотекою для юнацтва, в online форматі на платформах Google Meet та YouTube, відбувся семінар для бібліотечних працівників закладів загальної середньої освіти області «Промоція читання: бібліотечний досвід».
Наша професійна спілка активно долучилася до даного семінару, під час якого було розглянуто ряд питань.Особливо пишаємося нашою коліжанкою, ФЛАГМАНОМ освітянської бібліотечної справи м. Славути Галиною ТАРАСЮК (завідувач медіатеки Славутської гімназії № 6), яка презентувала свій безцінний, професійний досвід з виступом «Шкільна медіатека – ресурсний осередок та експериментальний майданчик для учнів і вчителів».
У виступі пані Галини був репрезентований бренд медіатеки гімназії, застосування інноваційних технологій, які сприяють розвитку життєвих компетентностей та формують зокрема читацьку компетентність, інформаційну грамотність та культуру академічної доброчесності сучасного читача. Особлива увага зосереджувалася на використанні в роботі медіатеки інтерактивних, ігрових технологій та їх переваги в навчанні та промоції читання здобувачів освіти.
А ще, Галина Йосипівна, невтомна трудівниця, креативна, творча особистість, модерновий фахівець в бібліотечній галузі та ІТ, веде активне онлайн-життя в соціальних мережах, зокрема Facebook, та є адміністратором web-сайту медіатеки. 
На такого професіонала хочеться не тільки рівнятися, а й постійно нею надихатися, адже робота та досвід пані Галини неоціненні, і цінність їх тільки зростає!
Дякуємо за начасний, змістовний та плідний семінар всім його учасникам, а також модератору та спікеру заходу методисту науково-методичного центру виховної роботи, позашкільної освіти та моніторингових досліджень Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Валентині ФАРВАРЩУК.






ТРИМАЙМО СТРІЙ ТА НАСТРІЙ

Немає коментарів :