19 січня 2023 р.

Бібліотечна майстерка

 17.01.2023 року за планом проведення професійних об'єднань КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" м.Славута на базі шкільної бібліотеки НВК, відбулася майстерка для фахівців бібліотечної справи освітніх закладів міста.
До виступу були запрошені Галина Тарасюк (завідувач Медіатека Славутської гімназії 6 Славутської міської ради), Зоя Рафаєнкова (бібліотекар гімназії #7), Вікторія Комарова (завідувач бібліотеки Нвк Славута) та Тетяна Нечипорук (психолог ЦПРПП).
На високому професійному рівні був представлений звітний презентаційний досвід роботи пані Галини. Поділилася також своїми напрацюваннями та особистісним брендінгом бібліотечної справи і пані Зоя.
На засіданні наша професійна спільнота підвела підсумки своєї роботи за минулий 2022 рік, а також окреслила вектори та орієнтири для подальшої праці в наступному році.
"Бібліотека - твоє безпечне місце в небезпечному світі" - саме таким слоганом означала 2023 бібліотечний рік методист ХОІППО Валентина Фарварщук .
По завершенню зустрічі, позитивною родзинкою стало жваве, піднесене спілкування, обмін думками та враженнями під час перезавантажувального тренінгу.
Працюємо, шановна бібліотечна спільното, на ПЕРЕМОГУ!
Бережімо себе та будьмо завжди в ресурсі!





Немає коментарів :