17 грудня 2021 р.

Обмінюємося досвідом

 16 грудня 2021 року шкільна бібліотека НВК м.Славути в оnline форматі, на відеохостингу YouTube, долучилася до Всеукраїнського вебінару «Краєзнавча робота шкільної бібліотеки як складова культурно-історичного та патріотичного виховання дітей та учнівської молоді» (за підсумками Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек) «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності», організатором якого був відділ науково-методичної, соціокультурної та міжнародної діяльності ДНПУ ім. В.О Сухомлинського НАПН України.
Модерувала захід завідувач відділу науково-методичної, соціокультурної та міжнародної діяльності ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського Ірина ХЕМЧЯН.
На початку вебінару з вітальним словом до всіх слухачів звернулася Лариса БЕРЕЗІВСЬКА (доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, директор ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського).
Вебінар поділявся на два блоки, програма була насичена, актуальна та цікава. Також всі бібліотечні фахівці мали змогу долучитися до онлайнобговорення щоденних проблем та болючих питань.
Плідна праця всієї бібліотечної спільноти України надихає та спонукає до здійснення усіх задумів та подальших нових звершень!

Немає коментарів :