4 жовтня 2021 р.

Обмінюємося досвідом

 30 вересня 2021 року шкільні бібліотекарі освітніх закладів Славутської ТГ зустрілися на святковому зібранні "Біблотек@: прем'єра творчих знахідок", присвяченому Всеукраїнському дню шкільних бібліотек та відкриттю Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек - 2021.
Модерувала захід досвідчений фахівець бібліотечної справи, завідувач шкільної бібліотеки Славутської гімназії #5, на базі якої і відбулася наша зустріч, Марина Мархайчук.
У ході зібрання з вітальним словом та побажаннями професійних злетів до присутніх звернулася директор гімназії Оксана Сергіївна Василець.
Марина Володимирівна презентувала коліжанкам чудове, святкове відео, яке повернуло всіх на мить у недалеке минуле. Відповідно до заявленої тематики відбулася прем'єра творчих знахідок кожної з бібліотек міста. Ми спілкувалися, дискутували та визначали головні пріорітети в своїй роботі з читачами.
Приємною родзинкою наприкінці заходу стала цікава інтерактивна гра з повітряними кульками та несподіваними сюрпризами для кожної з нас!Тепла, доброзичлива та святкова атмосфера, яка панувала під час дійства, сприяла єднанню та піднесеному, гарному настрою з неймовірними враженнями!

Немає коментарів :