27 червня 2024 р.

Обмінюємося досвідом

26 червня 2024 року представники нашої бібліотечної спільноти, незважаючи на проблемну ситуацію зі світлом та інтернет-зв'язком, долучилися до нагального заходу “Формування у користувачів шкільних бібліотек звички та потреби в читанні”, під час якого відбулося ознайомлення з кращими практиками бібліотечної роботи, популяризації місії та завдання УБА.  Також було запрошено колег до спільноти - секції працівників шкільних бібліотек. 
Модерували вебінар Олена ГОНЧАРЕНКО, очільниця секції працівників шкільних бібліотек,  завідувачка відділу науково-методичної, соціокультурної та міжнародної діяльності ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського, яка є методичним центром для освітянських бібліотек та Матвійчук Оксана Євгенівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри освітнього лідерства ІПО Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, старший науковий співробітник відділу науково-освітніх інформаційних ресурсів ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського. 
На вебінарі були підбиті підсумки роботи секції за І півріччя секції, підняті болючі питання, які стосувалися Положення про бібліотеку навчального закладу, формату її діяльності , функціональної моделі, проблематику читання тощо.
Тримаймо і надалі, шановні колеги, нас стрій та наш "бойовий" настрій! Борімося та Поборемо!
Вебінар залишив по собі післясмак "Nostalgie"(Ностальджі)

Немає коментарів :