22 квітня 2024 р.

Обмінюємося досвідом

 Міжвідомча методична співпраця з формування та підтримки позитивного іміджу бібліотеки

18 квітня 2024 року Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка спільно з Хмельницькою обласною бібліотекою для молоді було організовано та проведено семінар в очному форматі «Формування та підтримка позитивного іміджу бібліотеки як складової її успішного розвитку».
У заході взяли участь консультанти Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, голови професійних спільнот шкільних бібліотекарів, бібліотечні працівники закладів загальної середньої освіти, публічно-шкільні бібліотекарі, бібліотекарі інших відомств області (понад 55 осіб).
У своєму виступі голова методичного об’єднання професійної спільноти шкільних бібліотекарів, завідувачка бібліотеки Славутського ліцею Славутської міської ради Вікторія Комарова розповіла про іміджмейкерство як бренд професійної спільноти шкільних бібліотекарів міста Славути.
Дякуємо усім колегам за професіоналізм, за обмін досвіду та знань, можливість офлайн-спілкування та обговорення важливих питань. Продуктивно, творчо, цікаво, доступно, захоплююче, пізнавально, змістовно, корисно та актуально! Вдало і чітко продумано план семінару! Панувала надзвичайно доброзичлива атмосфера. Семінар залишив багато позитивних вражень! Дякуємо за вашу титанічну працю, дорогі колеги!

Немає коментарів :