9 жовтня 2023 р.

Урочисте засідання професійної спільноти шкільних бібліотекарів

02 жовтня 2023 року відбулося урочисте засідання професійної спільноти шкільних бібліотекарів м. Славути з нагоди відкриття Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє, Україно".
Захід складався з декількох локацій, кожна з яких була приурочена конкретній події. Найперше, ми окреслили для себе стратегію проведення Всеукраїнського місячника, розробили комплекс заходів, які сприятимуть посиленню патріотичного руху в Україні, вихованню юних патріотів із високим рівнем відповідальності за долю своєї країни.
Жвавою та цікавою була інтерактивна локація "Мої побажання тобі Україно!"., на якій кожна з нас подарувала часточку свого серця та душі нашій неньці-Україні.
Ми долучилися до Всеукраїнської акції вдячності та поваги нашим Захисникам та Захисницям. Хвилиною мовчання та покладанням квітів до Стели пам'яті вшанували подвиг наших Героїв, які віддали своє життя, захищаючи нашу державу.
Стрічкою пам'яті на локації "Пам'ятний знак на честь Героїв Небесної Сотні" відзначили самопожертву та героїзм учасників Майдану. Цей мистецький майданчик у Славуті має назву "Вільний вогонь".
З "прапором у серці" та неймовірною гордістю за право називати себе УКРАЇНЦЯМИ відвідали історичне місце першого підняття Державного прапора України на Славутчині на місці якого встановлено пам'ятний знак "Прапор України" зі стяготримачем.
На завершення нашої ходи вшанували нашого Пророка, великого Кобзаря, який наказав нам, нащадкам - "Борітеся – поборете, вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!»
Долучаймося до Національної кампанії «Завдяки тобі» (рух вдячності військовим, ветеранам і ветеранкам), віддаючи належну шану нашим ГЕРОЯМ! Адже завдяки їм ми віримо, що минуть тяжкі часи, і Україна відродиться для новітньої слави, для щастя.
МИ ВІРИМО В ТВОЄ МАЙБУТНЄ, УКРАЇНО!

Немає коментарів :