9 вересня 2022 р.

Обмінюємося досвідом

 08 вересня 2022 року, відповідно до плану роботи ХОІППО, в online форматі на платформі Google Meet, відбувся семінар для бібліотекарів ЗЗСО з теми: «Організаційно-методичний супровід діяльності бібліотек закладів загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році». 
До участі у семінарі запрошувалися голови методичних об’єднань шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Хмельницької області.
Валентина Фарварщук, методист науково-методичного центру виховної роботи, позашкільної освіти та інформаційно-видавничої діяльності ХОІППО, виступила модератором зустрічи.
До слова було запрошено Григорія Гончарука, завідувача науково-методичного центру виховної роботи, позашкільної освіти та інформаційно-видавничої діяльності Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. В своїй промові пан Григорій окреслив 
👉нормативно-правові засади організації національно-патріотичного виховання у 2022-2023 навчальному році. 
Під час семінару пані Валентина зосередила увагу присутніх на 👉науково-методичному супровіді роботи бібліотечних працівників щодо пріоритетних напрямів діяльності бібліотек ЗЗСО у навчальному році.
Матеріали відповідного семінару розміщені у Google Класі спільноти бібліотекарів. 

Немає коментарів :