11 серпня 2021 р.

День Незалежності України - 2021

 День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус Української держави. 
У 2021 році Україна святкує свій 30-й День Незалежності. Святкові заходи триватимуть із 22 до 24 серпня. Всі вони будуть об'єднані слоганом "Ти у мене єдина", що символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців.
Міністерство культури та інформаційної політики України презентувало унікальні для кожного регіону країни логотипи до 30-ї річниці Незалежності України. В основі концепції покладена ідея бачення Незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців. Логотипи символізують калейдоскопічні квіткові орнаменти.
 Логотипи кожної області є унікальними: з кольоровою палітрою прапорів цього регіону, а також графічними елементами, які символізують різні сфери діяльності, зокрема медицину, будівництво, науку, цифрові технології, виробництво.

Немає коментарів :